Verzenden en retourneren

 

Verzending

Aangezien onze artikelen handmatig worden gepersonaliseerd kunnen wij geen exacte levertijd noemen. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen binnen 7 dagen te verzenden!

Indien een bestelling niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt u hiervan uiterlijk 30 dagen nadat u de bestelling geplaatst heeft bericht. U heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden.

Onze artikelen worden geleverd door PostNL. Indien de bezorger er niet in slaagt uw bestelling bij de eerste poging te leveren, zal hij/zij een bericht achterlaten met vermelding van informatie wanneer de tweede poging wordt ondernomen. Dit proces wordt nog een keer herhaald. Lukt de tweede bezorgpoging ook niet, dan zal PostNL contact met u opnemen om uw wensen met betrekking tot de levering te bespreken (verzenden naar een ander adres, terug naar de afzender). Eventuele klachten over de staat waarin de artikelen zijn geleverd moeten uiterlijk 14 dagen na ontvangst kenbaar worden gemaakt aan Hondenleven.

Retourneren

Gepersonaliseerde producten zijn uitgezonderd van retourneren/herroeping.

Bij de aankoop van niet-gepersonaliseerde producten heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van uw herroepingsrecht, indien u hier gebruik van wenst te maken moet u dit binnen 14 dagen na ontvangst van het product kenbaar maken aan Hondenleven. Nadat u kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van uw herroepingsrecht dient u het product binnen 14 dagen retour te sturen. U dient te bewijzen dat de producten tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending. De kosten van terugzending zijn voor uw rekening.

Hondenleven zal het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, aan u terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terugontvangen is door Hondenleven. Terugbetaling zal geschieden via dezelfde betaalmethode die door de consument is gebruikt tenzij de consument nadrukkelijk toestemming geeft voor een andere betaalmethode.